Miguel Russo, Red'in Boca'dan ayrılması konusunda künttü: “Bu benim kararımdı”

Leila

Global Mod
Global Mod
Haber dünyada çok güçlü bir şekilde yankılandı Ağız. Ve daha az değil: Marcos Rojo, Club Dünya Kupası'nın ilk çıkışında Benfica'nın önünde bir başlangıç oynamazdı. Taktik karar mı yoksa gizli yaptırım mı?

Miami'deki Hard Rock Stadyumu'ndaki Arjantin ekibinin önceki oyununda teknik direktör Miguel Ángel Russo Sofi Martínez tarafından ESPN için, ekibin Amerika Birleşik Devletleri'ne gelmesinden bu yana uygulamalarda Central Pair'i oluşturan Kaptan Xeneize'nin ayrılması hakkında danışıldı.

Tabii ki, o zamana kadar Ayrton Costa'nın vizenin ABD'ye o zaman gelen iznini girmesini beklediği ve eski kırmızının kadının geri kalanına katılmasını mümkün kıldığı doğrudur.

“Ağız dünyasında zaten gürültü almaya başlayan bazı kararlar var. Marcos Rojo başlangıç ekibinin bir parçası olmayacak … Eğitimde gördüklerinizle ilgili mi?“Gazeteci, kafayı bir taraftan diğer tarafa taşırken bir teknisyen için danıştı.

🗣
#Russo Kırmızı Marcos'un yokluğu:

“Bu benim kararım, başka bir şey değil.”pic.twitter.com/hd9rcvkg2o

– Boca Juniors – La12Tuittera (@la12Tuittera) 16 Haziran 2025
“Bu benim kararım, başka bir şey değil”Russo genç kadına bakarken açıkça cevap verdi.

Ekstra ekonomik motifler miydi?

“Bunu düşüneceksin, bilmiyorum”Fernando Gago'nun ayrılmasından ve Mariano Herrón'un stajından sonra Başkan Juan Román Riquelme tarafından işe alınan koçu kapatmak için başladı.

Red en iyi fiziksel formunu kurtarmış ve Gago ile koç olarak Mavi ve Altın Takımında iyi bir anı geçmişti.

Ancak, yerel turnuva için Bağımsız'a karşı sekizinci çatışma ile karşı karşıya kalan durumun 180 derecelik bir dönüşü vardı.

Costa'nın da onun yerini aldığı partideki yokluğuna göre, Sözde hastalığı olarak olmazdım ama disiplin bir eylemi.

Ayrıca bir konuşma var kızgınlık Tam olarak bu durumdan dolayı böylesine belirleyici bir klasikten daha az değil. O zamandan beri, bunu iddia edenler var Eski Manchester United saatleri sayardı La Ribera ekibinde.