“Messi geldiğinde sanırım biraz kıskandı”

Leila

Global Mod
Global Mod
Neymar güçlü olduğunu düşündü Paris Saint-Germainbir kadroyu paylaştığı Lionel Messi Ve Kylian MbappeOyuncuların “egosu” nedeniyle başarısız olan , Fransız yıldızın, Arjantinli yıldızla olan iyi ilişkisini kıskandığını belirtti.

“Yalnız oynamadığınızı anlamalısınız. Diğer kişinin de yanınızda olması gerekir: 'Ben en iyisiyim tamam' ama topu size kim verecek? İyi insanlara sahip olmalısınız topu sana vereceğim” dedi Ney, bir röportajında RomarioBaşka bir Brezilyalı futbol efsanesi bu perşembe yayınlandı.

“Bu herkesin egosuydu. Bir oyun bir oyundu, sonraki bir oyundu, sonraki dört, beş oyun art ardaydı, bu yüzden işe yaramadı. Günümüzde kimse kaçmazsa, kimse birbirine yardım etmezse kazanmak imkansızdır.“Romário TV YouTube kanalına ekledi.

Brezilya milli takımının 32 yaşındaki 10 numarası, PSG soyunma odasını arkadaşıyla paylaştı. Mbappe Ve Messi Üç dişli mızrak pek çok beklenti yaratsa da çıtayı yükseltmeyi başaramadı. Şampiyonlar LigiFransız kulübünün büyük iddiası.

2023 sezonunun sonunda Brezilyalı oyuncu Suudi Al-Hilal'e, Arjantinli ise Inter Miami'ye gitti. İkili, Barselona'da geçirdikleri süre boyunca (2013-17) bir dostluk kurdu ve Uruguaylı oyuncuyla birlikte korkunç bir hücum üçlüsü oluşturdular. Luis Suarez.

Paris'te ayrıca Neymar'ın Mbappé ile sorunları vardı..

“Onunla sorunlarım var, küçük bir kavgamız oldu ama o başlangıçta, geldiğinde temel bir çocuktu. Ona her zaman onun en iyilerden biri olacağını söyledim, onunla şakalaştım. En iyisi ben ona hep yardım ettim, konuştum, evime geldi, birlikte akşam yemeğine çıktık” dedi. ney.

“Birlikte birkaç güzel yıl geçirdik ama sonra, Messi geldiğinde sanırım biraz kıskandı.. Kendimi kimseyle paylaşmak istemedim [risas] sonra kavgalar başladı, davranışlar değişti” diye ekledi.

Ancak Brezilya takımının tarihi forvet oyuncusu, Paris takımında en iyi spor anını yaşadığını doğruladı. Bu seviye onun kazanmasına izin verebilirdi Ballon d'Ordiye temin etti ama tekrarlayan yaralanmaları bu hayalini boşa çıkardı.

“Bunlar beni üç ay, altı ay boyunca sahalardan uzak tutan yaralanmalar. Yani beni yaralayan da bu” dedi. Ve şu cezayı verdi: “Bu hayatımı sonlandıracak bir şey değil, 'siktir et, Ballon d'Or'u kazanamadım' gibi bir şey olacak. Tanrı böyle istedi ve bitti.”.

Fiziksel sorunlar da onun zamanını mahvetti El-Hilal16 ayda sadece yedi maç oynadı.

Uluslararası basın, Haziran ayında sona erecek olan sözleşmesinin bitiminde Arap futbolunu bırakacağını tahmin ediyor. Neymar, Suudi Arabistan'da mutlu olduğunu söylese de “altı ay içinde her şeyin değişebileceğine” dair güvence verdi. Messi'yle tekrar karşılaşacak mı?