51 yaşında Olimpiyat şampiyonu oğluyla İspanya'daki son maçında oynadı

Leila

Global Mod
Global Mod
Kuşkusuz, şüphesiz, Altın Nesil. Daha erken veya daha sonra, bunun her bir üyesine 'yalan söylüyordu' Arjantin basketbol takımı onunla dünyanın çatısına ulaşan 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında Altın Madalya. Bu Cumartesi, profesyonel kariyerini kapatmanın sondan bir önceki Rubén 'Colo' WolkowyskiDSÖ 51 yaşında, İspanya'nın dördüncü kategorisinde bir takımda oğluyla oynamaktan emekli oldu..

Tüm Olimpiyat Şampiyonu
🇦🇷
Rubén 'Colo' Wolkowyski, 51 yaşında Fuengirola'da emekli oldu. @cbsaliver 3feb

Oğlu Thomas ile oynayarak vedasına tanık olmak için bir onur. Eğitime ilk gelen ve son ayrılan. Fizikçi, görüyorsun.
🏀
🙌🏼
sevmeyi seviyorum pic.twitter.com/nsrlaasyum

– Julio Rodríguez (@1Juliorodriguez) 26 Nisan 2025
Soyadının Amerikalı hoparlörler için telaffuz edilmesi zordu. Juan Ignacio Sánchez NBA'de inen ilk Arjantinler oldular. 31 Ekim 2000 Salı gecesi Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Kanada'da oldu. Arjantin'de zaten 1 Kasım Çarşamba günü, 0.30 Pepe'de Philadelphia 76ers için Madison Square Garden'da çıkış yaptı ve 0.59'u Vancouver'daki Seattle Supersonics için Colo izledi.

Yirminci yıldönümünde, tam pandemiyle, Zurna Her ikisini de sanal bir karşılaşma yoluyla topladı. “İlk kez bana bir şey oluyor. Bu soruna asla çok fazla top vermedim. Beni her yıldönümü için not vermedim ve hiç hissetmedim. Her zaman dedim ki: 'Şey, iyi, ilk adımı attık ve sonra süper çatlaklar geldi ve NBA'de bir zaman işaret ettiler.'Dedi Sachez.

“Yıl, karantina ya da pandemik olup olmadığını bilmiyorum, ama aynı şey bana olmuyor. NBA'deki çıkış için hiç akşam yemeği yemedim ve bu cumartesi arkadaşlarım ve ailenizle birlikte, benim için inanılmaz olduğunu bile kutlamak ve hatırlamak için anlaştım. Seninle konuşmaya bile gitmedin.güçlendirilmiş Wolkowyski.

Bu yıl 25 olacak, gümüş düğünler olacaklar, ama aslında altın altın olacaklar.

Bir parke içindeki 'Colo'nun son kez, önceki sezonun tanıtıldığı kategoride kalıcılığa ulaştığı oğlu Tomás ile bunu yapmanın özel bir baharatına sahipti. 24 maçta 10 zafer vardı ve gruplarında yedinci sona erdi.

Bu son oyunda, anekdot yenilgisiyle 76 ila 66 Jaén paraíso içEl Chaqueño, formunda 6 sayı ve 6 ribauntla 24 dakika oynadı. Buna ek olarak, 51 yaşında 18 oyun oynadı.

Son çeyreğin 43 saniyesinin yokluğunda, Chicharra veda değişikliği için çaldı, önce oğluyla sarıldı ve standlardaki arkadaşların, rakiplerin ve hayranların alkışlamasının ortasında emekli oldu.

1992 yılında TNA'daki Progressive Union'da çıkış yaptı, Mar del Plata, Boca, Olavarría öğrencileri, Sunchales Özgürlüğü, Formosa Birliği ve Sarmiento de Diristencia'dan Quilmes'den geçti. NBA'de Seattle ve Boston'un gömleklerini kullandı, Avrupa'da CSKA Moskova, Tau Ceramá, Olympiacos, Khimki, Prokom Sopot ve Scafati'den geçti. 2014/15'te 'Cervecero' Marplatense ile anlık bir emeklilik yaşadı.

👏
Bugün gibi bir gün, ancak 2002'den itibaren tarihi Wolkowyski'nin Okulaja'ya yaptığı ve kahramanca ribauntlar, Puma Montecchia'nın yardım ve hırsızlığı 52 yıl sonra Arjantin'i dünyanın bir finaline gönderdi.

🔝
Yolda, bu turnuvanın MVP'si Dirk Nowitzki'nin Almanya'sı vardı. pic.twitter.com/in4gdax2dg

– Basketbol hakkında konuşalım (@hdb_ok) 7 Eylül 2024
Oyun alanında, diğer Follies'in yanı sıra, 52 yıl sonra bir finale geri dönmek için Indianapolis Dünya Kupası'nın yarı finalinde unutulmaz bir kapak.

Böylece, altın kuşağın 'ayakta' olan tek kişi Carlos Delfino. Santa Fe, 24/25 sezonuna veda etti, onu A2 İtalya serisinde ekibini Benedetto Cento'dan terk etmeye zorlayan bir sakatlık için.

Resmi bir açıklamada, kulüp şöyle açıkladı: “Bir şampiyon olarak zor bir seçim. Bu söylemek kolay bir zaman değil. Ocak ayında olağanüstü bir performansla geri dönen Carlos, ne yazık ki Carlos'un bu aylar geçirdiği sabit tedavilerle çözülemeyen tendon iltihabı ile yaşamaya devam etti.”

“Bu nedenle, şirketle karşılıklı anlaşmadan, sezonun geri kalanında burada durmayı seçti. Büyük farkındalık, saygı ve takım ruhu ile alınan bir karar. Benedict Xiv, bu grup için verdiği ve temsil etmeye devam edecek olan her şey için yanında, saygısı ve yakınlıkla kalıyor.”

Cento, 15. pozisyonda normal aşamayı bitirmek için bir maçta, 37 maçta 14 galibiyet ve bu hafta sonu üçüncü bölümde kalıcılığını onaylayabilir. Delfino, neredeyse 23 dakikada ortalama 11 sayı, 3.8 ribaunt ve 2.1 asist ile 17 maç oynadı. Devam edecek mi?