“Seni bunun için kullandıkları bir utanç …”

Leila

Global Mod
Global Mod
Arasındaki yüzleşme Javier TebasLaliga de España Başkanı ve Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti Sonu yok gibi görünüyor. İspanyol kuruluşunun en yüksek otoritesi İtalyan DT'nin kesişimine, sosyal ağlarında yankılanan bir mesajla gitti, burada Madrid koçunun “deneyimi” olan bir kişinin kulüp tarafından “kullanıldığı” “Yazık”. Thebes'i “milyonlarca Real Madrid oyuncusuna saygısızlık etmek” ile suçlayan Ancelotti'nin ifadeleri aralarındaki gerilimi körükledi.

“Carlo, herkes kurumların liderlerinin futbolda yaptıklarına ve söylediklerine yansıtıldığını biliyor.Real Madrid ağlayan bir kulüp oldu 'açıkça, bu mağdur ve komplo hikayesini inşa eden liderlerine atıfta bulunuyordum,

Carlo, herkes kurumların liderlerinin yaptıklarına ve söylediklerine yansıtıldığını biliyor. Ve futbolda, daha da fazlası. “Real Madrid ağlayan bir kulüp haline geldi” dediğimde, inşa eden liderlerine açıkça atıfta bulunuyordum … pic.twitter.com/0vwagbhz2q

– Javier Tebas Medrano (@Tebasjavier) 25 Şubat 2025
Laliga Başkanı “zina edilmiş bir rekabet” gibi terimler sundu, “tüm hakemlerin önyargısı Antimadridista”, “hepsi Real Madrid'e karşı”.

Lalig Başkanı'nın, daha iyi oldukları için sahada kazandıkları tepkisi ya da basitçe daha fazla şansları olduğu için.

“Real Madrid'e çocukluğundan beri cevap veriyorum ve liderlikten tanıttıkları tüm bu hikaye her zaman bildiğimiz değerlere aykırı. Sizi bunun için kullanan Carlo, sahip olduğunuz deneyimle “utanç verici”bir postdata'da hatırlamadan önce mahkum edildi “Real Madrid kartları satın alınmadıHissediyorlar. Ve bazıları gibi dağıtılmıyor veya verilmiyorlar ve birçoğu kapanıyorlar. “

Fotoğraf: Efe/Fernando Villar

Carlo Ancelotti, haftasonunu Thebes'in Real Madrid hakkındaki sürekli açıklamalarıyla bir basın toplantısında ifade ederdi. Milyonlarca Madridiste saygı kayıptı. “İspanyol futbolunda daha önemli sorunlar var ve lig başkanı bunları çözmeye odaklanmalı. Ne utanç duyduğunu bilmiyorum. Bence herkes bu kulübün hayranları olmaktan gurur duyuyor, '' Avrupa Kralı 'koçunu çekti.

Buna ek olarak, İtalyan koçu 'insanlar her gün yüzlerini görmekten yorulurken', 'bir çocuk' olarak kabul edildiğini ve 'yaşın onu kınadığını' söyledi. “Deneyimi satın alamazsın, çalışın … sadece zaman verebilirsiniz“Ancelotti kapandı.

Daha fazla Ancelotti ifadesi

Carlo Ancelotti Salı günü, Copa del Rey'in Real Sociedad'a karşı yarı finallerinden bir öncekinde kapsamlı bir basın toplantısı yaptı. Luka Modric'in yenilenmesi ve uluslararası figürlerle dolu bir kostümün ele alınması.

“Bu konuya girmiyorum. Oyuncularla bir kulüp. Nacho'la, Kroos'la, Modric'in kendisi. Efsanenin istediği şeyi yapma hakkı var. Bu kulübün fikri. Herkes için en iyi kararı verecek, “dedi 10 Hırvat.

Yıldız olan oyuncuların seçimlerinde birleştikleri kostüm ortamı ile ilgili olarak, Ancelotti şunları söyledi: “Bu anlamda iyi bir atmosfere sahibiz, Mbappé'nin iyi bir tavırla gelen ve düşük profilli dönüşü çevreyi geliştirdi.”

“Dünyanın en iyi oyuncularından biri zaten ego seviyesinin geldiğini kesinlikle değiştirdi. Kişilik düzeyinde diğer oyuncular tarafından telafi edilmesi gereken önemli parçaları kaybettik. Yavaş yavaş gençler daha fazla ön plana çıkmalı, “diye ekledi İtalyan koç.