Madison Keys'in unutulmaz bir balayı vardı ve Avustralya Açık'ın Kraliçesi

Leila

Global Mod
Global Mod
Amerikalı Madison KeysBelarus ve Mevcut Şampiyona heyecan verici bir finalde kendisini dayattıktan sonra Avustralya Açık Şampiyonu Aryna Sabalenka 6-3, 2-6 ve 7-5'e kadar, 2017'den önce, 2017 yılına kadar Grand Slam'ın ilk finalinde bu zor yenilgiden başıyla sertleştiklerini 'hayaletlerden' öğrendikten sonra hayalini yerine getirdi. vatandaş Sloane Stephens.

Melborne Park'ın yepyeni kraliçesi, vatandaşının maçlarını televizyonda izlerken tenise aşık oldu Venüs Williams Wimbledon'da. Çocukluğunda, Little Keys, 2000'li yıllarda kadın tenisine hakim olan ve 14 yaşına geldiğinde profesyonel devreye sıçrayan kız kardeşlerin büyük bir hayranıydı. WTA devresindeki ilk zaferlerini elde eden en genç kadınlardan biri olduktan sonra, dünya tenisinin en geleceği ile vaatlerden biri olarak etiketlendiğinde adı yakında barut olarak çalışacaktı.

2014'te 19 yaşında, Final'de Alman yıldızını aşan Eastbourne Çimeninde ilk unvanını aldı. Angelique KerbeR. Avustralya Açık'ta kaydedilen yarı finallerle gençlik ile dikişli büyümesini doğruladı. Bu baskıda Wimbledon şampiyonlarından ayrıldı, Çek Petra Kvitova Ve onun hayranlığı Venüs Williams. Bununla birlikte, kendisini Williams'ın en küçüğü olan Serena'ya yarı finallerde empoze edemedi.

Ayrıca, Rio de Janeiro 2016'da Olimpiyat Oyunlarında ilk çıkışında yarı final mertemini aldı. Kerber'e karşı tökezledi ve Melbourne Park'taki bu bölümün bir kvitovasının önünde bronz madalya maçında zaferi elde edemedi. . Nortemericana, sürekli yaralanmalarla işaretlenen bir yarışta on unvan kazandı.

Fotoğraf: Reuters/Kim Kyung-hoon

Bu Cumartesi günü Oceanc Grand Slam'daki tapudan önce Keys, Cincinnati 2019'daki Taç'ı basın toplantısında itiraf etti. Stephens'e karşı 2017 ABD Açık'ta kaybolan kader finalinin anısı yedi yıl boyunca takip etti. Rahatladı, nihayet konuya bir çözüm bulduğunu, bu da onlarla savaşmak yerine sinirlerle müttefik olacak olduğunu da sözlerine ekledi.

6-0 avantajını kaçırdıktan sonra 2023 Amerika Birleşik Devletleri Açık'ta zor bir aksilik yaşadı. 5-4 ve çeyrek finallerde Sabalenka'dan önce hizmet edin. Düello, Belarus için iki olumlu mola ile tanımlandı

Rod Laver Arena'da düzenlenen kupalar teslimatında “Bunu kendim için almak istedim” dedi.

Orada da tanındılar Bjorn Fratgangelosadece koçu olarak görev yapmakla kalmayıp aynı zamanda yeni kocası olan eski bir Roland Garros gençlik şampiyonu. “Mümkün olan en iyi balayıdır “geçen yıl onunla evlenmek için sezona son vermeye karar veren ünlü anahtarlar.

“Dünyanın en iyi ve en kapsamlı kocasına sahibim … aslında antrenman yapmak istemedim. Bana her zaman inanıyordu”Anahtarlar 1968'de teniste açık dönemin başlangıcından bu yana dördüncü daha deneyimli tenis oyuncusu olduktan sonra ısrar etti.

Fotoğraf: Reuters/Jaimi Joy
Fotoğraf: Reuters/Jaimi Joy

Ve övgüyü ekibinin geri kalanına genişletti: “Geçen yıl ciddi yaralanmalara maruz kaldığımda tamamen yeniden yapılandırmama yardım ettiler. Üç setim olduğunda beni teşvik eden üç olmasaydı, burada olmazdım. “

Bu utangaç 2024'ten sonra, aşka oyunda çok daha iyi olduğu -Strasbourg'da sadece bir unvanı düşündü -keys -Keys, Adelaida turnuvasında taç aldıktan sonra, kıt günlere kadar tekrar olası bir aday olarak kendini sundu. başlangıcı Ana Okyanus.

Bu büyük devlet Melbourne'de devam etti ve üst üste gönderildiğinde açıktı. Ann LiEmilia-Gabriela RuseDanielle Collins (10), Elena Rybakina (6), Elena Svitolina (28) e Iga Swiatek (2) Yarı finalde. Anahtarlar, bu yolu gezdikten sonra ve Grand Slam'daki 25 katılımdan sonra yeni bir final elde etmişti.

Çimento'da mümkün olan en zor rakibe sahip olacaktı. Sabalenka, 1999'da İsviçre Martina Hingis'ten ilk oyuncu olma olasılığı ile Avustralya Açık'a üç ardışık kron ekleyerek Büyük Final ile geldi. Yarı finallerdeki zaferinden sonra Yarra Nehri kıyılarındaki yirminci zaferini ekledi.

Fotoğraf: AP
Fotoğraf: AP

Bununla birlikte, tüm bunlara dayatılan anahtarlar ve geçmişi, kayıp sonlar ve yaralanmalar şeklinde sürükleyen hayaletler, dünyanın bir ve ikisini yenmesinin olağandışı bir kombinasyonu ile büyük bir slam unvanı alma hayalini başarmak için Sonuncusu, Roland Garros 2009'da Rus Svetlana Kuznetsova olmuştu.

“Zor zamanlardan geçtim, bu da kendimi koyduğum baskı üzerinde çalışmamı sağladı. Çok genç yaşlardan itibaren, büyük bir slam kazanmazsam, insanların beklediğine cevap vermeyeceğimi hissettim Benim için çok ağır bir yük, “Keys, zihinsel iş sayesinde” kendini özgürleştirebileceğini “söyledi.

Ve sonucuna vardı: “Grand Slam ile veya Grand Slam olmadan kariyerimle gurur duyacağım ve hiç gelmediğim durumda rahat oldum. Slam. “

Avustralya'daki Madison Keys Taç giyme töreninin özeti