Gustavo Costas'ın Racing'in öğrencilere karşı yenilgisinden sonra bir gazeteciyle öfkesi: “Zaten ateş yakalıyorsun …”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Bir oyunu kaybettik … başka bir şey yok. Diğer ikisi onları kazandı. Hala çok şey var. Zaten hepsini ateşe vermek istiyorlar. 'Racing de Alma' da korkunçlar (NDER: Destekleyici Bir Ortam). Fan'a ne söyleyeceğim? Her şeyi bırakıyoruz. Bugün bizi iyi dövdüler. İyi oynamıyoruz, ”diye vurguladı basın toplantısında.

Ve devam etti, bir gülümsemeyle, neredeyse Chistando, ama ironik: “Herkesi alarm vermek istiyorsun. Bu senin niyetin, onlara ver … Onları biliyorum. Peki. Bizi öldürmeye gidiyorlar, çünkü gitmemiz gerek. Öyle. Onlar böyledir. Biz yarıştan olduğumuz gibi bunu biliyoruz. Kötü oynuyoruz ve … Ne yapacağız? Bizi çok iyi dövdüler ve tüm oyunda değildik.

Costas, haftada üç oyun oynamasına rağmen çok fazla değişiklik yapmadı. Daha ileri gitmeden, La Plata'da başlamayan tek kafa, sol dizinde travma geçiren Juan Nardoni idi. Onu değiştirdi Martín Barriosbaşarılı olmadan.

“Öfkeyle gidiyorum çünkü bu takımın daha fazlasını verebileceğini düşündüm. Ama onlar insan, robot değiller. Maçları kaybedebilirsiniz, ancak formlar önemlidir. Bu kadroyla gurur duyuyorum ”dedi Costas.

MEA suçluluk duyan bir başkası Gabriel Arias. “Önceki oyunda sahip olduğumuz akışkanlığı bulamadık. Bize mal oldu. İkinci topları kurtarmamıza izin vermediler. Bizimden üstündeler ”dedi kaleci ve kaptan.

Boca ile klasiğe gelince, Santiago Sosadevre arasında bir sağ diz problemiyle değiştirilen. Çalışacaklar.