“Arjantinlilere karşı düşmanca davranıyorlar”

Leila

Global Mod
Global Mod
Zorlu kutlamanın yankıları devam ediyor Lionel Messi Inter Miami, Meksika'nın América ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakikadaki 2-2'lik mücadelenin ardından penaltı galibiyetine dönüştü. Katar 2022'de dünya şampiyonu kaptan, kafa vuruşuyla 1-0 öne geçtikten sonra Meksikalılarla dolu tribünlerin önünde durdu ve ikonik bir hareketle “küçük kazık” ve üç parmağını kaldırarak onlara açık bir mesaj gönderdi: “Ben, üç. Sen ne?”. Hiç kimse bu özel ana karşı bağışık değildi, buna dahil Javier MascheranoLas Garzas'ın yeni teknik direktörü.

Bu Salı, küçük patron Günün antrenmanı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Orada konuyu ele alırken tartışmayı küçümsemeye karar verdi ve Meksikalıların, “Biz Arjantinlilere düşman olma eğilimindeler”.

“Bu konuyu Leo'yla konuşmadım ve buna pek de önem vermedim. “Sanırım halletmemiz gereken daha önemli konularımız var.”Inter Miami'nin ilk çıkışını yapan teknik direktörü, Gerardo'nun istifasının ardından kulüple sözleşmesini 2 Aralık 2024'te imzaladığını söyleyerek başladı. 'Tata' Martino için “kişisel nedenler”.

“Evet, Meksika takımlarına ve Meksika milli takımına karşı oynamak zorunda kaldım. Biz Arjantinlilere karşı genellikle düşmanca davrandıklarını biliyoruz ve Dünya Kupası'ndan sonra da bu yara hala açık.diye açıkladı Mascherano daha fazla uzatmadan.

Teknik direktör, grup aşamasında belirleyici bir anda Arjantin'in 26 Kasım 2022'de Meksika'ya karşı kazandığı 2-0 Dünya Kupası zaferine net bir gönderme yaptı. Son dönemden çok daha fazlasına sahip bir olaya rağmen, çatışmanın tarihi olduğu ortaya çıkıyor ve diğer iki olayda da, Üç renkli ellerinde elemelere maruz kaldı Albiceleste.

Rosario yıldızının dümende ve baş uygulayıcı olmasıyla Meksika için Dünya Kupası rüyası iki kez sona erdi; Her ikisi de son 16 turunda, ilki 2006'da Almanya'da, ikincisi ise 2010'da Güney Afrika'da gerçekleşti. Toplamda Messi, Tri ile altı kez karşılaştı ve bunların beşini kazandı (dört gol ve üç asist).